uuid

Scooterreparatie

Heeft u een vraag of wilt u uw scooter aanmelden voor een reparatie? 
Dit kunt u uiteraard telefonisch doen maar ook via het formulier op deze website. 
Klik hier voor het contactformulier. 

pexels-photo-716421

Chinese scooter of uw scooter elders gekocht? Geen punt!

Voor de reparatie van uw scooter bent u bij Scooterplezier in Veenendaal aan het juiste adres. In onze ruime werkplaats voeren wij zowel reparaties aan 2-takt als 4-takt scooters van alle bekende A-merken uit. Denkt u hierbij aan Peugeot, SYM, Vespa, Piaggio, Kymco, Yamaha en Aprilia. Maar ook Chinese scooters repareren wij graag voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring met Chinese scooters zijn deze bij ons in goede handen.

pexels-photo-723736

Schadereparatie

Op schade aan uw scooter zit u niet te wachten. Wanneer u schade aan uw scooter heeft kunt u uw scooter bij ons aanbieden voor een schadetaxatie. Wij nemen samen met u de schade door en werken dit later uit tot een voor de verzekeringsmaatschappij geschikt schaderapport. Wanneer de schade hoger is dan € 350,00 zal de verzekeringsmaatschappij waarschijnlijk een onafhankelijke schade expert sturen voordat de schade gerepareerd mag worden.

pexels-photo-567443

Taxatie

De kosten van een schadetaxatie bedragen 10% van het schadebedrag. Wanneer wij vervolgens de schadereparatie voor u mogen uitvoeren verrekenen wij de taxatiekosten met de factuur. Dat scheelt weer!

  • checkRuime showroom
  • checkEigen werkplaats
  • checkOfficieel Dealer
  • checkSpecialist voor Midden-Nederland