vespa

Onderhoud bij een Vespa dealer

Je Vespa laten onderhouden bij een dealer levert veel voordelen op. In dit artikel vertellen we je er meer over. 

Onderstaan acht  goede redenen om voor een officiele dealer te kiezen:

1) Omdat een erkende Vespa Dealer rechtstreeks in verbinding staat met de fabriek. Zo bent u steeds zeker van de merkzuiverheid van uw Vespa en bovendien garanderen we zo optimale levertermijnen.

2.) Omdat we u de eerlijkste en beste service kunnen bieden voor alles wat u nodig hebt als u van uw nieuwe Vespa aan het genieten bent.

3.) Omdat onze nauwe verbinding met de fabriek steeds garandeert dat we u de correcte wisselstukken en toebehoren kunnen leveren.

4.) Omdat onze medewerkers steeds moeten bijscholen om erkend Vespa Dealer te mogen blijven. Uw geliefde Vespa wordt dus enkel onderhouden door geschoolde professionals.

5.) Omdat we net door deze bijscholingen beschikken over de juiste Vespa gereedschappen en software om uw Vespa optimaal te verzorgen.

6.) Omdat enkel wij u na de correcte registratie van je nieuwe Vespa twee jaar waarborg kunnen bieden.

7.) Omdat u enkel via geregistreerde dealers in heel Europa van de Vespa garantie kan genieten.

8.) Omdat geen enkele Vespa voor ons nog geheimen kent...

Van het belangrijkste voordeel kunnen we u hier helaas niet overtuigen. Het feit dat Vespa staat voor "genieten" en hoe dit zich uit in onze service en manier van omgang met onze klanten. Neem dus zeker even contact met een erkend Vespa Dealer en trakteer uzelf op jarenlang genot van een nieuwe Vespa!

  • checkRuime showroom
  • checkEigen werkplaats
  • checkOfficieel Dealer
  • checkSpecialist voor Midden-Nederland