Scooterreparatie - Scooterplezier Veenendaal

Scooterreparatie

Voor de reparatie van uw scooter bent u bij Scooterplezier in Veenendaal aan het juiste adres. In onze ruime werkplaats voeren wij zowel reparaties aan 2-takt als 4-takt scooters van alle bekende A-merken uit. Denkt u hierbij aan Peugeot, SYM, Vespa, Piaggio, Kymco, Yamaha en Aprilia. Maar ook Chinese scooters repareren wij graag voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring met Chinese scooters zijn deze bij ons in goede handen.

Ook wanneer u uw scooter niet bij ons gekocht heeft bent u van harte welkom om gebruik te maken van de expertise van Scooterplezier. Wanneer u dit wenst kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van vervangend vervoer of onze haal- en brengservice.

Maak afspraak

Schadereparatie

Op schade aan uw scooter zit u niet te wachten.

Wanneer u schade aan uw scooter heeft kunt u uw scooter bij ons aanbieden voor een schadetaxatie. Wij nemen samen met u de schade door en werken dit later uit tot een voor de verzekeringsmaatschappij geschikt schaderapport. Wanneer de schade hoger is dan € 350,00 zal de verzekeringsmaatschappij waarschijnlijk een onafhankelijke schade expert sturen voordat de schade gerepareerd mag worden.

De kosten van een schadetaxatie bedragen 10% van het schadebedrag. Wanneer wij vervolgens de schadereparatie voor u mogen uitvoeren verrekenen wij de taxatiekosten met de factuur.

Zo betaald u dus niets voor de schadetaxatie.