Scooterplezier, dé scooter specialist uit Veenendaal.

Scooterplezier is de handelsnaam van Scooter Nederland BV, al vanaf 2009 dé scooter specialist uit Veenendaal. Twee belangrijke pijlers voor ons bedrijf zijn de showroom voor de verkoop van nieuwe en gebruikte scooters, onderdelen en accessoires en de werkplaats voor onderhoud en reparatie.

In onze showroom kunt u terecht voor een groot assortiment brom- en snorscooters. Hier kunt u alle details ontdekken van de merken waar wij trots op zijn. Scooterplezier is officieel dealer van de merken Peugeot, SYM, Vespa, Piaggio en BTC. Maar misschien bent u wel op zoek naar bijvoorbeeld een Kymco, Yamaha of Aprilia? Ook deze en vele andere merken kunnen wij leveren, uiteraard met de daarbij behorende garantie.

In onze werkplaats werken wij aan het onderhoud en de reparatie van scooters. Ook wanneer u uw scooter niet bij ons gekocht heeft bent u van harte welkom om gebruik te maken van de expertise van Scooterplezier. Wanneer u dit wenst kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van vervangend vervoer of onze haal- en brengservice.

Vanaf 2015 gaan wij ook volledig online met onze nieuwe website. Snel een scooter en mooie accessoires via Internet bestellen bij een vertrouwd bedrijf? Ook dat is vanaf nu mogelijk!